Workshop Graffiti spuiten Vanaf € 14.50 pp min 7 Kids.

Ben jij op zoek naar een leuk kinderfeestje voor jouw zoon of dochter met hun vriendjes en vriendinnetjes? Dan kun je bij Flappiekids terecht voor een workshop graffiti of fluor graffiti spuiten! Wij bieden verschillende unieke kinderfeestjes aan, waaronder deze workshop! Bij Flappiekids denken we met je mee en laten we de creatieve kant van de kinderen naar boven komen. Bij de workshop maken ze een uniek schilderij die ze eerst zelf op papier tekenen. De graffiti wordt gespoten onder begeleiding. Denk je dat dit een leuk en uniek kinderfeestje is voor jouw kind? Dan kun je gelijk boeken! Deze kinderfeestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf acht jaar oud.

Boek hier jouw allerleukste kinderfeestje
20191120_163515

Opbouw van de workshop graffiti spuiten

Nadat we kennis gemaakt hebben zullen wij even in het kort wat puntjes uitleggen. Wat kan wel en wat kan niet tijdens het spuiten van jouw eigen creatie. Daarna krijgen jullie allemaal een vel papier waarop je een voorbeeld gaat tekenen die je uiteindelijk gaat spuiten op een houten plaat. Uiteraard helpen wij je met het tekenen en hebben we diverse voorbeelden opgehangen om wat inspiratie op te doen. Wanneer je het voorbeeld klaar hebt gaan we naar de spuitcabine met een stofjas en handschoenen aan en kun je met echte graffitiverf je schilderij gaan spuiten.

In de spuitcabine kan de workshop eigenlijk pas echt beginnen, je painting begint dan natuurlijk vorm te krijgen. Samen met een begeleide (die constant in de spuitcabine aanwezig is) kies je leuke en hippe kleuren graffitiverf en geef je creatie kleur. Als iedereen klaar is met het spuiten laten we de creaties eerst even drogen. Daarna kunnen we de creaties nog afwerken. Tussendoor worden jullie voorzien van onze lekkere ranja. Mocht het zijn dat je een zakje chips, snoepjes of een frietje met een snack wil is dit in overleg mogelijk.

Info voor de ouders

De spuitcabine wordt betreden met maximaal 2 of 3 personen tegelijk en heeft een goed afzuigsysteem. Alles wordt onder begeleiding gedaan. Tijdens deze workshop zijn er twee kinderen en een begeleide in onze spuitruimte bezig.

Algemene informatie en prijzen workshop Graffiti

De workshop graffiti spuiten duurt 1.5 tot 2 uur. Dit is afhankelijk van het aantal personen. Deze workshop kun je volgen als je met een groep van minimaal zeven personen komt. De minimale leeftijd voor deze workshop is acht jaar. De prijs is inclusief ranja. We hebben twee verschillende arrangementen. Zo kun je er voor kiezen om het schilderij te maken op een kleine hardboard plaat van 40x60 centimeter. De normale prijs hiervoor is €17,95 maar de momentele actieprijs is €14,50 per persoon! Kies je toch liever voor een grote hardboard plaat van 60x80 centimeter? Dan is de prijs nu €15,95 in plaats van €19,95.

Eten en drinken tijdens de workshop

Je mag bij ons geen eigen eten en drinken meenemen maar voor een kleine meerprijs kunnen wij dit voor jou en de kinderen regelen. De prijzen zijn als volgt:

  • Een zakje chips: €0.75 per persoon;
  • Een zakje chips en een snoepjes: € 1.25 per persoon;
  • Een plakje cake en een snoepjes: € 1.25 per persoon;
  • Friet en snack: € 3.75 per persoon;
  • Frisdrank (Cola, Fanta of ijsthee ): € 1.25 per persoon.

Bij afname van friet en snacks heb je keuze uit een kroket, frikadel of een kaassouflle. De keuze friet en snack gaat altijd in overleg. Geef bij het aanmelden van de reservering ook aan of je wil gebruik maken van de snoep en drinken opties!

Wil je meer informatie of gelijk boeken?

Heb je interesse gekregen in de workshop graffiti spuiten als kinderfeestje? Dan kun je gelijk boeken! Als je vooraf nog vragen hebt over dit kinderfeestje of aanverwante zaken kun je contact met ons opnemen. Dit kun je doen door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk antwoorden en al jouw vragen beantwoorden. Wij hebben al jaren ervaring met het organiseren van kinderfeestjes dus wij zijn zeer flexibel en denken graag met jou mee om de kinderen van een zo leuk mogelijke dag te kunnen voorzien!

Boek hier jouw allerleukste kinderfeestje
20181118_141300
Boek hier jouw allerleukste kinderfeestje
Kinderfeestje Tilburg en omstreken bij Flappie Kids
Flappie Kids logo

✓ De leukste kinderfeestjes
✓ Altijd de goedkoopste
✓ Uitgebreid aanbod
✓ Vele mogelijkheden
✓ Gratis Parkeren voor de deur
✓ pinnen Graag
✓ 7 dagen per week

Contactgegevens

Kreitenmolenstraat 80A
Udenhout 5071BH
Tel. 06 2730 4030
Mail. flappiekids-info@ziggo.nl

Boek hier jouw allerleukste kinderfeestje

Contactformulier

SEOCONTACT

Recensies

5/5

Super gaaf feestje!

5/5

Wil je een superfeestje? Dan moet je bij Flappiekids zijn!

4/5