Workshop Fluor Graffiti spuiten bij Flappie Kids. Vanaf €17.50 p.p min 6 personen

Incl UV zaklamp met Batterijen

Wil jij met je vriendjes/ vriendinnetjes een stoere verjaardag vieren en samen met ons een hele vette Graffiti creatie maken? Dat kan natuurlijk bij Flappiekids.

Bij Flappiekids denken we met je mee en laten we jouw creatieve kant naar boven komen, verbaas jezelf en je vriendjes/vriendinnetjes met jouw coole zelfgemaakte creatie!In de volgende alinea wordt uitgelegd in stappen wat je te wachten staat tijdens deze überhippe workshop:

Boek hier deze leuke workshop
fluor foto

Verbaas jezelf en je vrienden met je eigen vet-coole creatie van Graffiti!

Nadat we kennis gemaakt hebben zullen wij even in het kort wat puntjes uitleggen wat wel en wat niet kan tijdens het spuiten van je eigen creatie. Daarna krijgen jullie allemaal een vel papier waarop je een voorbeeld gaat tekenen die je uiteindelijk gaat spuiten op een houten plaat. Uiteraard helpen wij je met het tekenen en hebben we diverse voorbeelden opgehangen om wat inspiratie op te doen. Wanneer je het voorbeeld klaar hebt gaan we naar de spuitcabine met een stofjas en handschoenen aan en kun je met echte Graffitiverf je schilderij gaan spuiten. Bij deze workshop word gebruik gemaakt van speciale fluor spuitbussen, deze verf licht op als je er met een UV zaklamp  op schijnt.

We spuiten de achtergrond met normale verf en de Letters met Fluor verf.

Deze UV lamp zit bij de prijs inbegrepen dus uw Zoon/Dochter kan er thuis op de slaapkamer ook nog van genieten.

Boek hier deze leuke workshop
IMG-20190813-WA0001

Info voor de ouders: de spuitcabine wordt betreden met maximaal 2 a 3 personen tegelijk en heeft een goed afzuigsysteem.

In de spuitcabine kan de workshop eigenlijk pas echt beginnen, je painting begint dan natuurlijk vorm te krijgen. Samen met een begeleider(die constant in de spuitcabine aanwezig is) kies je leuke en hippe kleuren Graffitiverf en geef je creatie kleur.Als iedereen klaar is met het spuiten laten we de creaties eerst even drogen. Daarna kunnen we de creaties nog afwerken. Tussendoor worden jullie voorzien van onze lekkere ranja. Mocht het zijn dat je een zakje chips, snoepjes of een frietje met een snack wil is dit in overleg mogelijk.

Boek hier deze leuke workshop

Algemene informatie en prijzen workshop Fluor Graffiti:

Duur: 1 a 3 uur, afhankelijk van het aantal personen. Min. Aantal personen:6 personen. min leeftijd 8 jaar. incl ( Ranja )

De kosten voor de workshop Fluor Graffiti spuiten zijn bij gebruik van een kleine hardboard- plaat (40 x 60 cm.):  € 17.50 per persoon. Minimale groepsgrootte: 6 personen.

De kosten voor de workshop Fluor Graffiti spuiten zijn bij gebruik van een grote hardboard- plaat (60 x 80 cm.):  € 19.50 per persoon. Minimale groepsgrootte: 6 personen.

Snacks ‘nd Candy prijzen:

Een zakje chips: € 0.75 per persoon.
een zakje chips en een snoepjes€ 1.25 per persoon. (Populaire keuze)
Een plakje cake en een snoepjes:€ 1.25 per persoon.
Friet en snack:** € 3.75 per persoon.
Frisdrank ( Cola/Fanta/ijsthee )€ 1.25 per persoon.

** bij afname van friet en snacks heb je keuze uit een kroket, frikadel of een kaassouflle. De keuze friet en snack gaat altijd in overleg.

Tip:

Geef bij het aanmelden van de reservering ook de Snacks ‘nd Candy opties aan!

Mocht u meer informatie willen of vragen hebben, vul dan het contactformulier in ( zie tablat contactformulier) en het team van Flappiekids neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Boek hier deze leuke workshop
IMG-20190813-WA0002
Flappie Kids logo

✓ De leukste kinderfeestjes
✓ Altijd de goedkoopste
✓ Uitgebreid aanbod
✓ Vele mogelijkheden
✓ Gratis Parkeren voor de deur
✓ pinnen Graag
✓ 7 dagen per week

Contactgegevens

Kreitenmolenstraat 80A
Udenhout 5071BH
Tel. 06 2730 4030
Mail. flappiekids-info@ziggo.nl

Boek hier jouw allerleukste kinderfeestje

Contactformulier

SEOCONTACT

Recensies

5/5

Super gaaf feestje!

5/5

Wil je een superfeestje? Dan moet je bij Flappiekids zijn!

4/5