“Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent”

Welkom bij Flappiekids Workshops en verjaardagsfeestjes.

Uiteraard willen wij onszelf ook voorstellen, wij zijn John en Patricia. Wij hebben een druk leven opgebouwd en zijn de trotse ouders van 5 prachtige dochters tussen 12 en 16 jaar oud. Zoals jullie jezelf voor kunnen stellen hebben wij inmiddels al heel wat verjaardagsfeestjes achter de rug van onze eigen dochters. We hebben daardoor ook met regelmaat de vraag aan onszelf en aan onze kinderen moeten stellen wat we weer eens gingen doen met alle uitgenodigde kids. We weten als geen ander wanneer er meerdere kids bij elkaar zijn dat het een drukte van jewelste kan zijn, niet iedereen is/was daar van gediend. Dus…. Wij bedachten het superidee om zelf een in ruimte, waarin kinderen ook daadwerkelijk kinderen kunnen zijn, verjaardagsfeestjes te gaan geven.

20181118_141158
4399

Uiteraard hebben we een aantal regels/ punten:

  • Er mogen geen zelf meegnomen etenswaar of drankjes genuttigd worden.
  • Een reservering of optie is geen boeking.
  • Je krijgt altijd een mail voor bevestiging van ons, indien je deze niet gehad hebt, neem dan contact met ons op anders is de workshop of verjaardagsfeestje niet vastgelegd.
  • Het is in overleg mogelijk dat er bij de workshops/ verjaardagsfeestjes een gediplomeerde verzorgende aanwezig is. ( bijv. kids met astma, suikerziekte, ADHD etc.) Laat dit wel even aan ons weten.
  • Mocht het zo zijn dat wij een foto op onze website hebben staan waarop uw kind te zien is, geef dit aan bij ons. (Wij maken uitsluitend foto’s tijdens onze workshops/verjaardagsfeestjes met uw toestemming)
  • Vergeet u bij het boeken van een workshop/ verjaardagfeestje niet om uzelf mee te rekenen met het aantal personen? ( voor de extra's  snoep/friet/enz )
  • Wist u dat wij in overleg ook in de avonduren of op zondag te boeken zijn?

Adres en contactgegevens Flappiekids

Flappiekids Workshops en verjaardagsfeestjesJohn & Patricia Kreitenmolenstraat 80A5071 BH Udenhout Noord-Brabant flappiekids@ziggo.nl
06-27304030

Kamer van Koophandel nummer: 64911926

Wist u dat wij in overleg ook op zondag en in de avonduren geopend zijn? En gratis kunt parkeren

6944