Wil je een kinderfeest organiseren in udenhout?

Woon je in de buurt van Udenhout en lijkt het je leuk om een kinderfeest te geven in Udenhout? Misschien is je kind binnenkort wel jarig of al jarig geweest of is het vanwege andere reden tijd voor een feestelijke gelegenheid voor de kinderen!

John en Patricia van Flappiekids hebben zelf 5 dochters, waardoor ze heel goed weten hoe ze een onwijs leuk kinderfeestje kunnen organiseren in Udenhout!

Wil je meer weten over wat wij van Flappiekids kunnen betekenen voor het geven van een fantastisch kinderfeest?

Twijfel dan niet en neem gewoon contact met ons op. Heb je al zin in het kinderfeestje? Wij al wel!

Een origineel feestje in Udenhout

Je kind gaat in zijn of haar leven naar heel veel kinderfeestjes in Oisterwijk, waardoor het in sommige gevallen erg lastig kan zijn om met een origineel idee te komen!

Je kunt natuurlijk met de kinderen gaan bowlen of naar het zwembad gaan, maar erg origineel zijn deze activiteiten inmiddels niet meer.

Wij van Flappiekids hebben een groot assortiment waar je uit kunt kiezen, waardoor je verzekerd bent van een heel creatief kinderfeestje in Udenhout!

Geef een spetterend discofeest met veel gekleurde discolampen en muziek, of wil je een graffiti kinderfeest geven? Dat kan! Maar ook als je kind van make-up houdt ben je bij ons aan het juiste adres, want wij geven ook make-up feestjes op onze feestlocatie in Udenhout.

Houden de kinderen wel van een uitdaging? Ga dan voor de kinder escaperoom! Die escaperoom hebben wij van Flappiekids speciaal voor jullie ontworpen en gebouwd, zodat ook kinderen een escaperoom kunnen doen. Gelukkig hoef je geen keuze te maken uit de verschillende feestjes!

Wil je kind eerst lekker make-uppen tijdens een make-up party en daarna mooi opgemaakt dansen tijdens de disco sing along party? Het kan allemaal bij Flappiekids!

We kunnen zelfs zorgen voor bijvoorbeeld frietjes, broodjes knakworst, ijsjes en ranja!

Doe mee aan verschillende workshops voor een kinderfeest

Maar er zij nog meer opties voor een kinderfeest in Udenhout bij Flappiekids. De kinderen kunnen namelijk ook een workshop naar keuze volgen, waarna ze hun creaties mee naar huis kunnen nemen. Dan hebben ze iets tastbaars om mee te nemen naar huis en aan hun ouders te laten zien.

Alle spullen die ze tijdens de workshops kunnen maken staan namelijk ook super leuk in huis! Hoe leuk is het om iets in de woonkamer of je eigen slaapkamer te zetten of te hangen dat je zelf gemaakt hebt? Tijdens een graffiti workshops leren ze de mooiste creaties te maken met spuitbussen met graffiti. Misschien maken ze liever een fotolijstje, een spiegel, een kaars of een 2D of 3D hand.

Het is maar net waar de kinderen zin in hebben. Op het gebied van kinderfeestjes zijn kinderen bij ons koning.

We zorgen er graag voor dat het ze het naar hun zin hebben!

Over Flappiekids

Wij zijn John en Patricia en wij hebben zelf 5 dochters, waardoor we in ons hele leven al veel kinderfeestjes georganiseerd hebben in Udenhout! Daarom weten wij heel goed hoe we een leuk kinderfeestje kunnen organiseren.

Van disco- of graffitifeestjes en allerlei workshops tot escaperooms! Dan worden de kinderen samen met hun vriendjes en vriendinnetjes omgetoverd tot een SWAT-team.

Dit team gaat op zoek naar een bom die een gekke professor geplaatst heeft achter de bar. Los puzzels en rebussen op en vind de bom!

Kortom: voor een super leuk kinderfeest voor kinderen in Oisterwijk, Tilburg, Berkel-Enschot, Haaren, Drunen, Oosterhout, Breda, Loon op zand, Berkel enschot. en Udenhout moet je bij ons zijn!

Ben je klaar voor je stoere kinderfeestje in Udenhout?

Lijkt het je leuk om een kinderfeest te vieren op onze feestlocatie in Udenhout?

Neem dan contact met ons door het contactformulier in te vullen en maak een afspraak voor een spetterend feest!

Als je vragen hebt over de activiteiten of ergens anders over, mag je altijd contact met ons opnemen! We vertellen je graag meer over de creatieve feestjes die wij organiseren.

Samen maken we er een feestje van!

Neem contact op

Contactgegevens

Kreitenmolenstraat 80A
Udenhout 5071BH
Tel. 06 2730 4030
Mail. flappiekids-info@ziggo.nl

Contactformulier

SEOCONTACT

Alle activiteiten

 • Escape room The Bom
 • Workshop graffiti
 • Workshop kaarsen
 • Workshop hand kaarsen
 • Workshop spiegel
 • Workshop fotolijstjes
 • Workshop lamp
 • Workshop 2D hands
 • Workshop 3D hands
 • Kinderdisco
 • Catwalk party
 • Make-up party
 • Bloempot pimpen

Recensies

5/5

Super gaaf feestje!

5/5

Wil je een superfeestje? Dan moet je bij Flappiekids zijn!

4/5