Het leukste kinderfeestje in Tilburg en omstreken vier je bij Flappie Kids

Wil je een creatief kinderfeestje in Tilburg organiseren maar ben je nog op zoek naar een bedrijf dat dat samen met jou kan doen? Als je op zoek bent naar een bedrijf dat een leuke kinderfeestjes voor je kind kan organiseren, ben je bij ons van Flappiekids aan het juiste adres. Bij Flappiekids kun je een keuze maken uit een ruim assortiment aan activiteiten. Hierdoor zit er altijd wel een optie bij die jouw kind en de vriendjes en vriendinnetjes aanspreekt.

Voor de leukste kinderfeestjes in de regio!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het geven van een kinderfeestje? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord over het aanstaande kinderfeestje bij Flappiekids. Wij bezorgen de kinderen met alle plezier een hele leuke middag.

Boek nu hier jouw aller leukste kinderfeestje

Kinderfeestjes voor jongens en meisjes in Tilburg

Het kan nog best lastig zijn om een kinderfeestje in Tilburg te organiseren waar je kind en de vriendjes veel plezier aan zullen beleven. Zowel leuk voor jongens als voor meisjes. Je kind is immers al op veel verschillende kinderfeestjes geweest, waardoor het je leuk lijkt om creatiever feest te geven dat anders is dan de meeste andere kinderfeestjes.

Dan kun je denken aan een make-up partij of dansen in de kinderdisco! Misschien lijkt een graffiti kinderfeest echt iets voor je kind en de vriendjes. Of klinkt een kinderdisco of een escape room voor kinderen je als muziek in de oren.

Vele jaren ervaring en goede prijs-kwaliteitverhouding

Maar waarom zou je het kinderfeestje in Tilburg vieren bij ons van Flappiekids? We zetten de voordelen voor je op een rij:

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Groot aanbod aan de leukste activiteiten
  • Wij hebben vele jaren ervaring met het organiseren van kinderfeestjes in Tilburg. Zowel voor jongens, als voor meisjes
  • Feestjes zoals je die nergens anders viert. Zo kun je bij ons binnen zelfs graffiti spuiten
  • Wij beschikken per tweetal kinderen over 1 begeleider

Samen maken we het feestje tot een onvergetelijk succes

Boek nu hier jouw aller leukste kinderfeestje

Leuke kinderfeestjes met verschillende activiteiten

Wij hebben meerdere escaperooms ontworpen. Hierdoor kunnen de kinderen tijdens één van de leuke kinderfeestjes in Tilburg ook een escaperoom doen! Als je de kinderen tijdens meerdere activiteiten wil laten doen kan dat natuurlijk ook! Het is maar net wat ze leuk vinden! De jarige is immers koning.

Al deze activiteiten vinden plaats op onze feestlocatie in de buurt van Tilburg. Wanneer je dat wenst, kunnen wij er ook voor zorgen dat er heerlijke hapjes en drankjes aanwezig zullen zijn tijdens het kinderfeest. Frietjes, knakworstjes, ranja, lekkere ijsjes... We doen er alles aan om de kinderen een spetterend feestje te geven.

Escaperoom de Bom bij kinderfeestje Flappie Kids

Ook leuke workshops

Naast onder andere een graffiti kinderfeestje in Tilburg, een kinderdisco feest of een escaperoom, kunnen de kinderen bij ons verschillende workshops volgen! Zo kunnen ze creatief aan de slag met spuitbussen met graffiti tijdens een graffiti workshop of kunnen ze een workshop kaarsen maken volgen. Maar ze kunnen nog veel meer verschillende workshops volgen!

Zo kunnen de kinderen leren hoe ze een spiegel maken, een lamp maken, een bloempot pimpen of 2D of 3D handjes maken.

Bij ons kun je terecht voor de volgende workshops:

Unieke en leuke kinderfeestjes

Boek nu hier jouw aller leukste kinderfeestje

Tastbare herinnering

Ze leren heel veel tijdens onze creatieve workshops op het kinderfeestje in Tilburg. Daarnaast hebben ze ook nog eens een tastbare herinnering aan deze feestelijke dag. Ze mogen alles wat ze gemaakt hebben namelijk mee nemen naar huis, zodat ze het vol trots aan hun ouders kunnen laten zien en een mooi plekje kunnen geven in huis. Vergeet dus geen grote doos mee te nemen naar onze feestlocatie in de omgeving van Tilburg. Dan kunnen de kinderen hun creaties meenemen naar huis.

Kinderfeestje Tilburg en omstreken bij Flappie Kids

Flappiekids

Wij zijn John en Patricia en wij zorgen er graag voor dat het kinderfeestje in Tilburg geweldig is en dat de kinderen nog vaak aan het feestje zullen denken. Omdat wij zelf 5 dochters hebben, weten we heel goed hoe leuke kinderfeestjes kunnen geven.

We hebben in die jaren namelijk al heel wat feestjes georganiseerd voor onze dochters. Onze kinderen hebben de naam Flappiekids zelfs bedacht! Ondanks het feit dat wij vaak kinderfeestjes organiseren in Tilburg, organiseren wij feestjes voor kinderen ook in Oisterwijk, Berkel-Enschot, Haaren, Drunen, Oosterhout en Udenhout!

Vier het feestje bij ons en boek!

Laat Flappiekids je kinderfeestje in Tilburg organiseren!

Geef je binnenkort een kinderfeestje in Tilburg en lijkt het je leuk om dat te doen bij Flappiekids? Leuk! Boek dan gelijk of bel direct voor meer informatie. Dan maken we er samen een spetterend feest van waar ouders, vriendjes en vriendinnetjes nog lang over zullen praten.

Heb je een vraag? Geen probleem, neem gerust eens contact op. Wij vertellen je graag meer over hoe we er samen voor kunnen zorgen dat de kinderen de middag van hun leven zullen hebben. Dáár ben je van gegarandeerd.

Heb je al zin in het feestje? Wij ook!

Boek hier jouw allerleukste kinderfeestje
Flappie Kids logo

✓ De leukste kinderfeestjes
✓ Altijd de goedkoopste
✓ Uitgebreid aanbod
✓ Vele mogelijkheden

Contactgegevens

Kreitenmolenstraat 80A
Udenhout 5071BH
Tel. 06 2730 4030
Mail. flappiekids-info@ziggo.nl

Boek hier jouw allerleukste kinderfeestje

Contactformulier

SEOCONTACT

Recensies

5/5

Super gaaf feestje!

5/5

Wil je een superfeestje? Dan moet je bij Flappiekids zijn!

4/5