Kinderfeest organiseren in Tilburg?

Wil je een creatief kinderfeest organiseren in Tilburg maar ben je nog op zoek naar een bedrijf dat dat samen met jou kan doen? Als je op zoek bent naar een bedrijf dat een leuk kinderfeestje voor je kind kan organiseren, ben je bij ons van Flappiekids aan het juiste adres.

Bij Flappiekids kun je een keuze maken uit een ruim assortiment aan activiteiten, waardoor er altijd wel een optie bij zit die jouw kind en de vriendjes en vriendinnetjes aanspreekt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het geven van een kinderfeestje? Neem dan gerust contact met ons op.

We staan je graag te woord over het aanstaande kinderfeestje bij Flappiekids in Tilburg. Wij bezorgen de kinderen met alle plezier een hele leuke middag.

Een creatief kinderfeest in Tilburg

Het kan nog best lastig zijn om een leuk en creatief kinderfeest te organiseren waar je kind en de vriendjes veel plezier aan zullen beleven. Je kind is immers al op veel verschillende kinderfeestjes geweest, waardoor het je leuk lijkt om een kinderfeest in Tilburg te geven dat anders is dan de meeste andere kinderfeestjes. Dan kun je denken aan een make-up partij of dansen in de kinderdisco! Misschien lijkt een graffiti kinderfeest in Tilburg echt iets voor je kind en de vriendjes, of klinkt een kinderdisco of een escape room voor kinderen je als muziek in de oren.

Wij hebben meerdere escaperooms ontworpen, waardoor de kinderen ook een escaperoom kunnen doen!

Als je de kinderen tijdens het kinderfeest in Tilburg meerdere activiteiten wil laten doen kan dat natuurlijk ook! Het is maar net wat ze leuk vinden! De jarige is immers koning.

Al deze activiteiten vinden plaats op onze feestlocatie in de buurt van Tilburg. Wanneer je dat wenst, kunnen wij er ook voor zorgen dat er heerlijke hapjes en drankjes aanwezig zullen zijn tijdens het kinderfeest.

Frietjes, knakworstjes, ranja, lekkere ijsjes... We doen er alles aan om de kinderen een spetterend feestje te geven.

Verschillende workshops voor een kinderfeest

Naast onder andere graffiti kinderfeestjes in Tilburg, een kinderdisco feest of een escaperoom, kunnen de kinderen bij ons verschillende workshops volgen! Zo kunnen ze creatief aan de slag met spuitbussen met graffiti tijdens een graffiti workshop of kunnen ze een workshop kaarsen maken volgen. Maar ze kunnen nog veel meer verschillende workshops volgen!

Zo kunnen de kinderen tijdens het kinderfeest in Tilburg leren hoe ze een spiegel maken, een lamp maken, een bloempot pimpen of 2D of 3D handjes maken.

Ze leren heel veel tijdens onze creatieve workshops en ze hebben ook nog eens een tastbare herinnering aan deze feestelijke dag. Ze mogen alles wat ze gemaakt hebben namelijk mee nemen naar huis, zodat ze het vol trots aan hun ouders kunnen laten zien en een mooi plekje kunnen geven in huis.

Vergeet dus geen grote doos mee te nemen naar onze feestlocatie in de omgeving van Tilburg, zodat de kinderen hun creaties mee kunnen nemen naar huis.

Over feestlocatie Flappiekids

Wij zijn John en Patricia en wij zorgen er graag voor dat het kinderfeest in Tilburg geweldig is en dat de kinderen nog vaak aan het feestje zullen denken. Omdat wij zelf 5 dochters hebben, weten we heel goed hoe leuke creatieve kinderfeestjes kunnen organiseren in Tilburg.

We hebben in die jaren namelijk al heel wat feestjes georganiseerd voor onze dochters. Onze kinderen hebben de naam Flappiekids zelfs bedacht!

Ondanks het feit dat wij vaak kinderfeestjes organiseren in Tilburg, organiseren wij feestjes voor kinderen ook in Oisterwijk, Berkel-Enschot, Haaren, Drunen, Oosterhout en Udenhout!

Wil jij dus een stoer kinderfeestje in Tilburg?

Geef je binnenkort een kinderfeest in Tilburg en lijkt het je leuk om dat te doen bij Flappiekids? Leuk! Boek dan gelijk of bel direct voor meer informatie!

Wij vertellen je graag meer over hoe we er samen voor kunnen zorgen dat de kinderen de middag van hun leven zullen hebben.

Heb je al zin in het feestje?

Neem contact op

Contactgegevens

Kreitenmolenstraat 80A
Udenhout 5071BH
Tel. 06 2730 4030
Mail. flappiekids-info@ziggo.nl

Contactformulier

SEOCONTACT

Recensies

5/5

Super gaaf feestje!

5/5

Wil je een superfeestje? Dan moet je bij Flappiekids zijn!

4/5

Neem contact met ons op!
Kinderfeestje boeken
E-mail ons
Bel ons