Een graffiti workshop kinderfeestje in Tilburg

Op zoek naar het kunstzinnigste kinderfeestje voor jouw eigen creatieveling? En woon jij samen met je gezin in Tilburg of omgeving? Dan is een graffiti workshop kinderfeestje van Flappiekids wat voor jouw kind! De kinderen kunnen naar hartenlust hun creativiteit kwijt. Hoe gaan we te werk bij de workshop? Eerst geven we een korte uitleg. Daarna mogen de kinderen op een vel papier de tekening maken, die ze uiteindelijk gaan spuiten op een houten plaat. Ter inspiratie hangen er voorbeelden en wij van Flappiekids helpen waar nodig. Als de kinderen hun tekening afhebben, gaan we naar de speciale spuitcabine. Dan begint het echte graffiti spuiten!

Boek hier jouw allerleukste kinderfeestje

Kinderfeestje Tilburg en omstreken bij Flappie Kids

Graffiti spuiten in de spuitcabine

In de spuitcabine gaan maximaal 3 kinderen per keer, in met speciale kleding aan en beschermde handschoenen, met graffitiverf hun creatie bespuiten. De cabine heeft een goed en veilig afzuigsysteem, zodat de graffitidampen niet ingeademd kunnen worden door de kinderen. Er is ook altijd een begeleider aanwezig in de spuitcabine. De kinderen kiezen zelf de kleuren uit en maken zo hun eigen kunstwerk! Als iedereen klaar is met het spuiten laten we de creaties drogen. Daarna kunnen we de creaties nog afwerken.

De kosten voor de graffiti workshop

Het minimum aantal personen voor deze graffiti workshop kinderfeestje in Tilburg is 8. De minimumleeftijd is 8 jaar oud. De workshop duurt maximaal 3 uur. De kosten voor de graffiti workshop zijn voor een kleine houten bord (40 x 60 cm.) €12,50 en voor een grote houten bord (60 x 80 cm.) €13,95. Meer informatie vind je op deze website of neem contact met ons op.

Boek hier jouw allerleukste kinderfeestje

Unieke kinderfeestjes vieren bij Flappiekids

Al een aantal jaar organiseren John en Patricia van Flappiekids de leukste kinderfeestjes. Naast een graffiti workshop kunnen de kinderen kiezen voor diverse andere workshops zoals 3D handjes maken, spiegels versieren en een bloempot pimpen. Of loop als een echt model over de catwalk op hoge hakken! Zijn jouw kids al wat ouder en vinden ze het leuk om mysteries te ontrafelen? Dan zijn de spannende escape rooms van Flappiekids echt iets voor jouw kind!

De sterke punten van Flappiekids:

  • Beste prijs en kwaliteit verhouding
  • Breed aanbod aan activiteiten
  • Ruime ervaring met kinderfeestjes
  • Zeer flexibel: ook in de avonduren en op zondag zijn wij te boeken
  • Goed bereikbaar en gratis parkeren

Handig om te weten: een reservering of optie is geen boeking. Wij sturen via de mail altijd een bevestiging, mocht je die niet ontvangen hebben, neem dan contact met ons op! Er mogen géén eigen eten of drinken genuttigd worden.

Ziet jouw kind het al helemaal voor zich? Boek nu direct!

Heb je nog enkele vragen voor ons of behoefte aan meer informatie? Kom in contact via ons telefoonnummer 06-27304030. Liever mailcontact? Dat kan via flappiekids-info@ziggo.nl. Je kunt ook ons contactformulier invullen. Wil je direct boeken? Ons boekformulier staat voor je klaar. Vergeet daarbij niet om jezelf of eventuele begeleiders mee te rekenen.

Boek hier jouw allerleukste kinderfeestje
Flappie Kids logo

✓ De leukste kinderfeestjes
✓ Altijd de goedkoopste
✓ Uitgebreid aanbod
✓ Vele mogelijkheden

Contactgegevens

Kreitenmolenstraat 80A
Udenhout 5071BH
Tel. 06 2730 4030
Mail. flappiekids-info@ziggo.nl

Boek hier jouw allerleukste kinderfeestje

Contactformulier

SEOCONTACT

Recensies

5/5

Super gaaf feestje!

5/5

Wil je een superfeestje? Dan moet je bij Flappiekids zijn!

4/5