Escape room kids "de verlaten huiskamer"

Hoe gaaf is het om samen met je vriendjes en of vriendinnetjes geheimen te ontrafelen, op onderzoek uit te gaan, samen te werken en dingen te ontdekken? in escape room "de verlaten huiskamer" is het aan jullie de taak om te onsnappen uit het verleden!

We gaan een tijdje terug in de tijd, het jaar 1900 om precies te zijn. Nog ver voor de moderne technieken bestonden woonde hier een jong gezin, door een onbekende reden is dit gezin met de noorderzon vertrokken en hebben alles achter gelaten. Door de jaren heen zijn er door onverklaarbare redenen allerlei opdrachten, spellen en mysterieuze dingen verstopt in "de verlaten huiskamer".

Samen met je vriendjes en of vriendinnetjes ga je geheimen ontrafelen en op zoek naar aanwijzingen die ervoor kunnen zorgen dat jullie "de verlaten huiskamer" uit kunnen komen. Maar pas op! Door dat de huiskamer zo oud is, zou de informatie en kennis van je ouders/begeleiders ook zeer van pas kunnen komen...……………..

Benieuwd geworden? Boek dan snel via het tabblad "boeken" en plan het vetste en spannendste verjaardagfeestje ever!!

IMG-20181219-WA0012
IMG-20180202-WA0000

Algemene informatie en prijzen escape room "de verlaten huiskamer"

  • Er mogen geen zelf meegnomen etenswaar of drankjes genuttigd worden.
  • Een reservering of optie is geen boeking.
  • Je krijgt altijd een mail voor bevestiging van ons, indien je deze niet gehad hebt, neem dan contact met ons op anders is de workshop of verjaardagsfeestje niet vastgelegd.
  • Het is in overleg mogelijk dat er bij de workshops/ verjaardagsfeestjes een gediplomeerde verzorgende aanwezig is. ( bijv. kids met astma, suikerziekte, ADHD etc.) Laat dit wel even aan ons weten.
  • Mocht het zo zijn dat wij een foto op onze website hebben staan waarop uw kind te zien is, geef dit aan bij ons. (Wij maken uitsluitend foto’s tijdens onze workshops/verjaardagsfeestjes met uw toestemming)
  • Vergeet u bij het boeken van een workshop/ verjaardagfeestje niet om uzelf mee te rekenen met het aantal personen?
  • Wist u dat wij in overleg ook in de avonduren of op zondag te boeken zijn?

Adresgegevens Flappiekids

Flappiekids Workshops en verjaardagsfeestjesJohn & Patricia Kreitenmolenstraat 80A5071 BH Udenhout Noord-Brabant flappiekids@ziggo.nl 06-27304030Kamer van Koophandel nummer: 64911926

Wist u dat wij in overleg ook op zondag en in de avonduren te boeken zijn?

IMG_20170712_154730
Kinderfeestje boeken
E-mail ons
Bel ons