Escaperoom Kinderfeestje in Tilburg en omstreken

Een kinderfeestje organiseren is een hele klus. Daar weten John en Patricia van Flappiekids alles van met 5 dochters. Kies je voor een partijtje in de bioscoop, het speelparadijs, zwemmen, een speurtocht of toch een discofeestje thuis in de woonkamer. Wil je eens iets totaal anders voor je zoon of dochter? Een verjaardagsfeestje waar kinderen samen moeten werken, mysteries ontrafelen, nieuwe dingen ontdekken en hun hersenen moeten kraken. Kortom een leerzaam, maar ook het spannendste en vetste kinderpartijtje ooit voor jouw jarige job? Bij Flappiekids in Tilburg vier je het kinderfeestje van jouw kind in een gave escape room!

Boek nu deze spannende escaperoom

Escaperoom kinderfeestje Tilburg en omstreken bij Flappie Kids

Escape room: De verlaten huiskamer

Flappiekids in Tilburg heeft 2 escape rooms speciaal voor kinderfeestjes. Het decor van de eerste escape room is een verlaten huiskamer. Bijna 120 jaar geleden in het jaar 1900 woonde een jong gezin in de huiskamer. Door een onbekende reden vertrok de familie en liet alles achter. Door de jaren heen zijn er door onverklaarbare redenen allerlei opdrachten, spellen en mysterieuze dingen verstopt in "De verlaten huiskamer". Aan jouw kind de taak om samen met zijn vriendjes de opdrachten en spellen te voltooien. Ontrafel de geheimen van de oude kamer en ga op zoek naar aanwijzingen om zo te ontsnappen uit de verlaten huiskamer. Maar onthoud: de kamer is héél oud, wat weten jullie van het jaar 1900?

Boek nu deze spannende escaperoom

Escape room: The bom

In de tweede escape room genaamd "The bom" is het de bedoeling dat de kinderen een levensechte bom onschadelijk maken. In het plaatsje Udenhout, nabij Tilburg, staat een modern, houten buurtcafé waar alleen kinderen zijn toegestaan. Een hele slimme, maar wazige professor is bezig geweest met het maken van een bom in het café. De professor is echter zo ongelofelijk verstrooid dat hij zich niet meer herinnert wat de code is van zijn bom. Tijdens het werken aan de bom heeft de professor allerlei informatie verstopt in het café, omdat niemand achter de bom mocht komen. Durven jullie het aan om alle informatie op te sporen en de bom onschadelijk te maken? Deze escape room is geschikt voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud. Als de kinderen het lukt om de bom onschadelijk te maken, krijgen ze een Escape Room Diploma.

Boek nu deze spannende escaperoom

Escaperoom de Bom bij kinderfeestje Flappie Kids

Flappiekids kinderfeestjes

Wij van Flappiekids organiseren creatieve kinderfeestjes in Tilburg. Wij hebben een ruim assortiment aan activiteiten voor kinderpartijtjes. Wij bieden naast escape rooms ook diverse workshops aan, zoals graffiti spuiten, 3D handjes maken en een heuse make-up party!

Boek nu het leukste kinderfeestje voor jouw kind!

Houdt jouw kind van uitdagingen, mysteries en puzzels? Dan is een escape room kinderfeestje bij Flappiekids in Tilburg echt iets voor jouw zoon of dochter. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op via ons telefoonnummer 06-27304030 of vul ons contactformulier op. Direct een kinderfeestje boeken? Dat kan via ons boekformulier. Let goed op dat je alles invult en geen vakjes over slaat!

Boek hier een van onze spannende escape rooms
Flappie Kids logo

✓ De leukste kinderfeestjes
✓ Altijd de goedkoopste
✓ Uitgebreid aanbod
✓ Vele mogelijkheden

Contactgegevens

Kreitenmolenstraat 80A
Udenhout 5071BH
Tel. 06 2730 4030
Mail. flappiekids-info@ziggo.nl

Boek nu jouw allerleukste kinderfeestje

Contactformulier

SEOCONTACT

Alle activiteiten

 • Escape room The Bom
 • Workshop graffiti
 • Workshop kaarsen
 • Workshop hand kaarsen
 • Workshop spiegel
 • Workshop fotolijstjes
 • Workshop lamp
 • Workshop 2D hands
 • Workshop 3D hands
 • Kinderdisco
 • Catwalk party
 • Make-up party
 • Bloempot pimpen

Recensies

5/5

Super gaaf feestje!

5/5

Wil je een superfeestje? Dan moet je bij Flappiekids zijn!

4/5